Laserontharing, met de laser ontharen

Laserontharing, Bent u ook toe aan permanente ontharing? Kom dan naar één van onze ontharingsstudio’s voor laserontharing. Onze gediplomeerde huidtherapeuten helpen je graag van de ongewenste haargroei af. Bij het laser ontharen word je snel, adequaat en pijnloos geholpen. We gaan dieper in op hoe wij te werk gaan, wat er voor nodig is en dat laserontharing vergoed wordt door zorgverzekeraars.

Laser ontharen of laserontharing met geavanceerde apparatuur

Komt u bij ons langs voor een ontharingsbehandeling, dan gebruiken we daarvoor twee soorten laserapparatuur. Met het laser ontharen gebruiken we de LIghtSheer ET diode laser en de LightSheer DUET diode laser. Deze door de Amerikaanse FDA (Food & Drug Administration) goedgekeurde ontharingssystemen hebben wereldwijd duizenden mensen van hun ongewenste haargroei afgeholpen. Deze geavanceerde apparatuur voor laserontharing is geschikt voor vrijwel alle haarkleuren en huidtypes, werkt zeer effectief en is volkomen veilig.

Laserontharing met LightSheer ET diode laser + Lightsheer DUET diode laser

Met de LightSheer ET Diode laser wordt laser ontharen zorgvuldig uitgevoerd. Een beproefd ontharingssysteem waarmee we al geruime tijd werken en verbluffend goede resultaten boeken. Door de geïntegreerde Chilltip zal uw huid nooit kunnen verbranden. De instelbare fluence en pulsduur zorgt voor een snelle, effectieve en veilige laserontharing. Ideaal ook om in te zetten bij ingegroeide haren.
De LightSheer DUET diode laser gaat nog een stapje verder en heeft als voordeel bij het laser ontharen dat ook grotere oppervlaktes in een relatief kort tijdsbestek behandeld kunnen worden, handig bijvoorbeeld voor de rug of benen. Met het extra High Speed handstuk beschikt dit laserapparaat over een unieke, vacuüm geassisteerde technologie. Permanente en pijnloze laserontharing voor plekken ter grootte van 22 x 35 mm is door deze speciale techniek nu ook mogelijk.

Afspraak voor laserontharing

Laserontharing dient onder alle omstandigheden hygiënisch en nauwkeurig uitgevoerd te worden. Met ons speciaal daarvoor opgeleid personeel wordt de laserapparatuur veilig en efficiënt ingezet voor het behalen van het beste resultaat. In onze ontharingsstudio’s werken we volgens een zogenaamd ‘plan van aanpak’. Voor het laser ontharen checken wij door middel van een gratis en geheel vrijblijvende intake de overtollige beharing en stemmen daar onze behandeling op af. Wij weten als geen ander dat elk lichaam anders reageert, zodat we precies kunnen vaststellen hoeveel laserbehandelingen je nodig hebt. Bovendien houden onze huidtherapeuten het hele ontharingsproces nauwlettend in de gaten. Wil je hiervoor een keer langskomen in één van onze vestigingen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vergoeding zorgverzekeraars bij laser ontharen?

We zijn als lid aangesloten bij ANBOS, NVH en Vektis. Het laser ontharen wordt door alle zorgverzekeraars volledig vergoed. Als je bij ons langskomt, is een verwijsbrief van je huisarts, medische specialist of dermatoloog, op enkele uitzonderingen na, niet noodzakelijk. Onze huidspecialisten kunnen eventueel ook een verwijzing regelen, mocht de zorgverzekeraar daarom vragen. Bekijk alvast onze prijzen voor de verschillende behandelingen voor laserontharing.

Wat telt, is het resultaat

Bij al onze laserontharing behandelingen sta je voor ons als cliënt op de allereerste plaats. In de praktijk betekent dit dat je bij ons met het laser ontharen de grootst mogelijke aandacht krijgt. Voor het permanent ontharen in onze ontharingsstudio’s kun je terecht in Leeuwarden, Groningen, Zaandam, Deventer en Amersfoort en dus ook voor een gratis persoonlijk advies.