Definitief ontharen, ontharing voor altijd

Steeds meer vrouwen, maar ook mannen, staan stil bij het idee van definitief ontharen en hoe ideaal ontharing voor altijd zou zijn. Ongewenste haargroei is één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor permanente ontharing. Steeds meer mensen kiezen voor een glad, strak en duurzaam resultaat. Ga je naar een ontharingsstudio wil je natuurlijk wel dat dit zo veilig en pijnloos mogelijk verloopt.

Belangrijk om te weten bij definitief ontharen

Als je ongewenste haargroei definitief wilt ontharen scheelt dat een hoop werk. Peelen, waxen of een ontharingscrème gebruiken hoeft voortaan niet meer. Ontharing voor altijd wordt tegenwoordig uitgevoerd met speciale laserapparatuur. Deze veilige en pijnloze methode werkt zeer precies en vindt in een ontharingsstudio onder de hoogst hygiënische omstandigheden plaats. En ook niet onbelangrijk om bij stil te staan, is dat een behandeling voor het definitief ontharen door vrijwel alle zorgverzekeraars volledig vergoed wordt.

Definitief ontharen is maatwerk

Omdat geen lichaam hetzelfde is, dient bij het definitief ontharen maatwerk geboden te worden. In de praktijk betekent dit dat de ene persoon meer laserbehandelingen nodig heeft dan de ander. Voordat wij met de behandeling beginnen krijgt u van ons een gratis advies op maat aangeboden. Bij ontharing voor altijd is een grondige check vooraf in één van onze ontharingsstudio’s een absolute noodzaak. Zo weet u precies hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Geavanceerde laserapparatuur

Bij de ontharingsbehandelingen werken wij met geavanceerde laserapparatuur. We maken gebruik van twee ontharingsssystemen die goedgekeurd zijn door de Food & Drug Administration in de Verenigde Staten. Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 100.000 mensen zich definitief laten ontharen, waarvoor overigens vrijwel alle huidtypes en haarkleuren voor in aanmerking komen. Dit kan met de LightSheer ET diode laser en de LightSheer DUET diode laser uitgevoerd worden.

Ontharing voor altijd met onze diode lasers

De LightSheer ET diode laser gebruiken we als laserapparatuur al geruime tijd voor permanente ontharing. Het is een beproefd systeem met een geïntegreerde contactkoeling, de zogenaamde Chilltip. Samen met een instelbare pulsduur en fluence zorgt dit effectieve laserontharingsapparaat voor een snel en veilig resultaat. Ook wanneer je last hebt van ingegroeide haren kunnen werkt dit apparaat zeer nauwkeurig.
De LightSheer DUET diode laser is qua model nog iets verder uitgewerkt, waardoor het mogelijk wordt ook grote oppervlaktes te ontharen. Ontharing voor altijd, zoals voor de rug of benen, wordt op deze manier een stuk makkelijker gemaakt. Bovenop het bekende ET handstuk zit een High Speed handstuk. Met werkoppervlaktes van 22 bij 35 millimeter verloopt het definitief ontharen snel en pijnloos. Van de dertig DUET diodelasers die in Nederland in omloop zijn, bezitten wij er twee.

Meer weten over definitief ontharen?

De gediplomeerde medewerkers van onze ontharingsstudio’s in Amersfoort, Deventer, Groningen, Leeuwarden en Zaandam werken bij het definitief ontharen volledig volgens de opgestelde hygiënische richtlijnen en uiterst nauwkeurig. Ook wanneer u met vragen rondloopt of meer informatie wenst, staan zij u graag te woord. Klinkt ontharing voor altijd ook voor u aantrekkelijk? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.